top of page

Pistoshoidot

 

Tervetuloa kauneushoitolaamme hakemaan täydelliset huulet! Haluatko huulillesi enemmän täyteläisyyttä ja muotoa? Meidän ihana sairaanhoitaja/pistoshoitaja Tiia auttaa sinua saavuttamaan haluamasi lopputuloksen.

Täyteainehoidossa käytössä on Revolax tuoteperheen ei- eläinperäiset steriilit geelit, joiden avulla täyteainehoidot voidaan toteuttaa laadukkaasti sekä turvallisesti. Täyteaineet tasoittavat tehokkaasti ikääntymisen merkkejä ja antavat kohennusta ulkonäköön nopeasti.

 

Revolax täyteainegeelit sisältävät ristisidottua hyaluronihappoa. Hyaluronihappo on elimistön oma yhdiste, jota löytyy luontaisesti soluväliaineesta. Hyaluronihapon tehtävänä on mm. huolehtia ihon kosteudesta sekä kimmoisuudesta. Elimistön oma hyaluronihappo hajoaa nopeasti, jopa 1-2 päivässä, mutta sitä muodostuu jatkuvasti lisää. Kuitenkin ikääntymisen myötä hyaluronihapon tuotanto vähenee, jonka seurauksena ihosta tulee kuiva, samea ja epätasainen. Täyteainehoidon jälkeen hyaluronihappo hajoaa seuraavien kuukausien aikana hitaasti oman elimistön entsyymitoiminnan seurauksena ja näin ollen poistuu kehosta aineenvaihdunnan mukana. 

Huulet

Huulten muotoilu ja täyttö on nykypäivänä erittäin suosittu toimenpide, sillä sen avulla saadaan tuloksia varsin nopeasti ja vaivattomasti. Tavallisimmin toimenpiteeseen hakeudutaan kun halutaan suuremmat ja täyteläisemmät huulet. Huulten täytöllä saadaan helposti ja vaivattomasti korjattua myös mm. huulten epäsymmetrisyyttä.

Täyteainehoidon vaikutukset näkyvät välittömästi. Hoidon jälkeen ei ole varsinaista toipumisaikaa, mutta on syytä kuitenkin huomioida, että toimenpiteen jälkeen hoidetulla alueella voi esiintyä turvotusta, punoitusta ja mustelmia. Lopullinen tulos on nähtävissä 2-4 viikon kuluttua toimenpiteestä. Täyteainehoidon vaikutukset ovat väliaikaisia ja hoito tulee uusia säännöllisin väliajoin mikäli tulokset halutaan säilyttää. Tavallisimmin hoidon vaikutukset kestävät 3-12kk:tta, kesto on kuitenkin yksilöllinen. Tarjoan asiakkailleni mahdollisuutta edulliseen lisäampulliin, mikäli uusintahoito tehdään 2kk:n kuluttua ensimmäisestä hoidosta.

Mikäli epäröit hoidon sopivuutta kohdallasi tai sinulla herää muutoin kysyttävää, voit aina olla yhteydessä. Voit myös varata ilmaisen konsultaatioajan (15min), jonka aikana voimme suunnitella toimenpiteen toteutusta, käydä läpi kysymyksiäsi sekä toimenpiteen kulkua. Täyteainehoitoja teemme vain täysi-ikäisille. 

Täyteainehoidot Ridal's beautyssa tekee sairaanhoitaja Tiia.

Näyttökuva 2021-10-02 205202.png

Lisää kuvia instagramissa!

HINNASTO

Revolax fine/deep 229€/1ml,

Huulten muotoilu ja täyttö, KAVERITARJOUS

Tule yhdessä kaverin kanssa ja maksatte yhteensä 399! Sisältää molemmille 1,1ml Revolax fine/deep. 

Leuankärki + huulet TARJOUS - 399€

Huulten muotoilu ja täyttö, lisäampulli 199€

Lisäampulli 2kk:n sisällä ensimmäisestä täytöstä

LEUAN MUOTOILU

Täyteaineella voidaan muotoilla leukaa, sen kärkeä tai koko leukalinjaa. Leuan muotoilulla pystytään korjaamaan epäsymmetriaa ja tuoda linjakkuutta koko leuan alueelle. Toimenpide ei ole kivulias.

Leuka + leukalinja (4ml)  - 599€

Leuankärki (1ml) - 219€

Leuankärki + huulet  - 399€ 

KASVOJEN TÄYTEAINEHOIDOT

Täyteainehoidot sopivat erinomaisesti kasvojen muotoiluun ja maltilliseen kohotukseen. Usein keskikasvojen aluetta muotoillaan ja/tai kohotetaan kaksivaiheisesti. Aluksi ryhdistetään ja kohotetaan kevyesti poskia. Poskien kohotessa myös nenän ja suun väliset nasolabiaalipoimut tasoittuvat jonkin verran. Jos nasolabiaalijuonteet ovat syvät, ne täytetään saman vastaanoton aikana. Kasvoilta saadaan täyteainehoidolla häivytettyä esimerkiksi nasolabiaali- ja marionettijuonteita.

Kyynelurat kulkevat silmien sisäreunoista kohti poskea. Koska silmänympärysiho on hyvin ohut, ihon läpi kuultavat verisuonet tekevät usein silmänalusihosta tumman. Kuopalla olevat silmät vanhentavat ilmettä huomattavasti. Kyynelurien täyteainehoidolla häivytetään kuoppaisuutta ja näin ollen varjot silmien alta tasoittuvat.

Kasvot (poskipäät/nasolabiaalien häivytys) 2ml  - 399€

Full face (huulet,posket,leuankärki) - 599€

Full face (huulet,posket,leukalinja) TARJOUS- 999€

Kyynelurien täyttö (1ml)  - 269€

bottom of page