top of page

Pistoshoidot

Huulet

Tervetuloa kauneushoitolaamme hakemaan täydelliset huulet! Haluatko huulillesi enemmän täyteläisyyttä ja muotoa? Meidän ihana sairaanhoitaja/pistoshoitaja Tiia auttaa sinua saavuttamaan haluamasi lopputuloksen.

Huulten muotoilu ja täyttö on nykypäivänä erittäin suosittu toimenpide, sillä sen avulla saadaan tuloksia varsin nopeasti ja vaivattomasti. Tavallisimmin toimenpiteeseen hakeudutaan kun halutaan suuremmat ja täyteläisemmät huulet. Huulten täytöllä saadaan helposti ja vaivattomasti korjattua myös mm. huulten epäsymmetrisyyttä.

Täyteainehoidon vaikutukset näkyvät välittömästi. Hoidon jälkeen ei ole varsinaista toipumisaikaa, mutta on syytä kuitenkin huomioida, että toimenpiteen jälkeen hoidetulla alueella voi esiintyä turvotusta, punoitusta ja mustelmia. Lopullinen tulos on nähtävissä 2-4 viikon kuluttua toimenpiteestä. Täyteainehoidon vaikutukset ovat väliaikaisia ja hoito tulee uusia säännöllisin väliajoin mikäli tulokset halutaan säilyttää. Tavallisimmin hoidon vaikutukset kestävät 3-12kk:tta, kesto on kuitenkin yksilöllinen. Tarjoan asiakkailleni mahdollisuutta edulliseen lisäampulliin, mikäli uusintahoito tehdään 2kk:n kuluttua ensimmäisestä hoidosta.

Mikäli epäröit hoidon sopivuutta kohdallasi tai sinulla herää muutoin kysyttävää, voit aina olla yhteydessä. Voit myös varata ilmaisen konsultaatioajan (15min), jonka aikana voimme suunnitella toimenpiteen toteutusta, käydä läpi kysymyksiäsi sekä toimenpiteen kulkua. Täyteainehoitoja teemme vain täysi-ikäisille. 

Täyteainehoidot Ridal's beautyssa tekee sairaanhoitaja Tiia.

Kasvojen täyteainehoidot

 

Täyteainehoidot sopivat erinomaisesti kasvojen muotoiluun ja maltilliseen kohotukseen. Usein keskikasvojen aluetta muotoillaan ja/tai kohotetaan kaksivaiheisesti. Aluksi ryhdistetään ja kohotetaan kevyesti poskia. Poskien kohotessa myös nenän ja suun väliset nasolabiaalipoimut tasoittuvat jonkin verran. Jos nasolabiaalijuonteet ovat syvät, ne täytetään saman vastaanoton aikana. Kasvoilta saadaan täyteainehoidolla häivytettyä esimerkiksi nasolabiaali- ja marionettijuonteita.

Kyynelurat kulkevat silmien sisäreunoista kohti poskea. Koska silmänympärysiho on hyvin ohut, ihon läpi kuultavat verisuonet tekevät usein silmänalusihosta tumman. Kuopalla olevat silmät vanhentavat ilmettä huomattavasti. Kyynelurien täyteainehoidolla häivytetään kuoppaisuutta ja näin ollen varjot silmien alta tasoittuvat.

Käyttämämme täyteaineet:

Revolax

Revolax tuoteperheen ei- eläinperäisten steriilien geelien avulla täyteainehoidot voidaan toteuttaa laadukkaasti sekä turvallisesti. Revolax täyteainegeelit sisältävät ristisidottua hyaluronihappoa ja sopivat hinta-laatusuhteeltaan hyvin ensikertalaisellekin, jos et vielä ole täysin varma onko täyteaineet sinun juttusi. Revolax on tällä hetkellä yksi suomen käytetyimpiä täyteaineita. 

Teosyal

Sveitsiläisen Teoxanin laadukkaat, 100% hyaluronihappoa sisältävät täyteaineet eivät sisällä allergisoivia tai eläinperäisiä ainesosia. Teosyal RHA sarjan tuotteet on kehitetty patentoidulla menetelmällä huomioonottaen kasvojen alueen erityisvaatimukset. Täyteaineet ovat erittäin kimmoisaa ja joustavaa mikä takaa hyvän pysyyvyden ja luonnollisen lopputuloksen. 

Teosyal KISS on erityisesti huulten muotoiluun kehitetty täyteaine, joka kosteuttaa tehokkaasti ja muotoutuu huulissa kauniisti ja tarkasti. KISS soveltuu mainiosti myös jos haluat kevyempää täyttöä sillä tuote on 0,7ml ampullissa. Teosyalin täyteaineet ovat FDA-hyväksyttyjä ja CE-merkittyjä tuotteita.

Restylane

Ruotsalainen Restylane on maailman ensimmäinen ei-eläinperäinen stabiloidusta hyalurohaposta valmistettu FDA:n hyväksymä täyteaine. Usean vuosikymmenen kliininen kokemus takaa tuotteiden turvallisuuden sekä kestävyyden. Restylane Kysse on valmistettu OBT (optimal balance technology) tekniikalla joka varmistaa täyteaineen riittävän pehmeyden ja mukautumisen kasvojen liikkeeseen. 

Restylane Kyssen avulla saat luonnollisen kauniit ja tasapainoiset huulet. 

Näyttökuva 2021-10-02 205202.png

Lisää kuvia instagramissa!

HINNASTO

Revolax fine/deep 229€/1ml,

Huulten muotoilu ja täyttö, KAVERITARJOUS

Tule yhdessä kaverin kanssa ja maksatte yhteensä 399! Sisältää molemmille 1,1ml Revolax fine/deep. 

Leuankärki + huulet TARJOUS - 399€

Huulten muotoilu ja täyttö, lisäampulli (revolax) 199€

Lisäampulli 2kk:n sisällä ensimmäisestä täytöstä

Huulten täyttö Teosyal RHA 3 - 299

Sis. 1ml Teosyal RHA 3

Huulten täyttö Teosyal KISS - 269€

Sis. 0,7ml Teosyal KISS

Huultentäyttö Restylane Kysse - 299€

Sis. 1ml Restylane Kysse

LEUAN MUOTOILU

Täyteaineella voidaan muotoilla leukaa, sen kärkeä tai koko leukalinjaa. Leuan muotoilulla pystytään korjaamaan epäsymmetriaa ja tuoda linjakkuutta koko leuan alueelle. Toimenpide ei ole kivulias.

Leuka + leukalinja (4ml)  - 599€

Leuankärki (1ml) - 219€

Leuankärki + huulet  - 399€ 

KASVOJEN TÄYTEAINEHOIDOT

Kasvot (poskipäät/nasolabiaalien häivytys) 2ml  - 399€

Full face (huulet,posket,leuankärki) - 599€

Full face (huulet,posket,leukalinja) - 999€

Kyynelurien täyttö (1ml)  - 269€

bottom of page