top of page

Jalkahoidot

 

Tervetuloa tutustumaan jalkahoitopalveluihimme! Tarjoamme laadukkaita jalkahoitopalveluita, jotka auttavat sinua pitämään jalkasi terveinä ja kauniina.

Jalkasi ovat kehosi tärkeä osa ja niiden hyvinvointi vaikuttaa koko kehon terveyteen. Ammattitaitoiset jalkahoitajamme huolehtivat jalkojesi terveydestä ja kauneudesta käyttäen vain parhaita hoitotuotteita.

Palveluihimme kuuluu kattava valikoima jalkahoitopalveluita, kuten perusjalkahoidot, kovettumien poisto, kynsien leikkaus ja hoito, sieni-infektion hoito, sekä hieronta ja rentouttavat jalkakylvyt. Kaikki hoidot suoritetaan ammattitaitoisesti ja hygieenisesti, jotta voit rentoutua ja nauttia hoidosta täysin rinnoin.

Meille on tärkeää tarjota asiakkaillemme henkilökohtaista palvelua ja asiakastyytyväisyys on aina ensisijalla. Olemme sitoutuneet tarjoamaan sinulle parhaan mahdollisen jalkahoitokokemuksen, joka auttaa sinua pitämään jalat terveinä ja kauniina.

Varaa aika nyt ja anna meidän huolehtia jalkojesi hyvinvoinnista!

 

 

Jalkahoito 60min - 75€

Kylpy, kovettumien poisto, kynsien leikkaus, kynsinauhojen ja ongelmakohtien hoito sekä voide. Ei sisällä kynsien lakkausta. 

pedikyyri espoo

Spa- jalkahoito 90min - 95€

Kylpy, kuorinta, kovettumien poisto, kynsien leikkaus, kynsinauhojen ja ongelmakohtien hoito, hieronta sekä voide. Ei sisällä kynsien lakkausta.

Jalkahieronta 30min - 35€

Varpaankynsien geelilakkaus - 55€

Kynsien sekä kynsinauhojen kevyt siistiminen, lakkaus ja voide. 

(Jalkahoidon yhteydessä 39€)

Varpaankynsien lakkaus - 25€

(Jalkahoidon yhteydessä 15€)

bottom of page