top of page

Kasvohoidot

Kasvohoito 1h - 80€

Täydellinen kasvohoito 1,5h - 99€

Pikakasvohoito 30min - 50€

 

Medical Spa Retipalm retinoli kasvohoito 60min - 110€

 

Räätälöidään asiakkaan ihon ja toiveiden mukaisesti. Sisältää alkupuhdistuksen, hapotuksen, soluaktivoinnin, vitamiinien imeytyksen, tehohieronnan kasvoille ja erikoisnaamion, loppuvoiteet. Retipalm kasvohoidossa yhdistyy teho ja hemmottelu samanaikaisesti ja se on monien tuntemuksien elämys, joka kannattaa kokea! Hoito sisältää A-vitamiinin muotoja eri pitoisuuksissa (retinolit) Ne sisältävät myös mm. hedelmähappoja, C- ja E-vitamiineja, beetakaroteenia sekä erilaisia peptidejä (proteiinit). Tuotteista on jätetty pois allergiaa aiheuttavat säilöntäaineet ja kemikaalit, joten ne sopivat herkemmällekin iholle. Hoidot ovat kaikenikäisille ja sopivat monipuolisesti erilaisiin iho-ongelmiin, ovat tehokkaita myös ikääntyvälle iholle.

Medical Spa Retipalm microsilver kasvohoito 60min - 110€

 

Herkän ihon kasvohoito. Sopii erityisesti ärtyneelle, atooppiselle, pod- ja rosacea -iholle. Sisältää alkupuhdistuksen, miedon happokuorinnan, tehoampullin, kasvohieronnan, naamion ja loppuvoiteet.

 

MicroSilver uutetaan erittäin puhtaasta hopeasta teknisen tutkimuslaitoksen, Fraunhofer-instituutin, kehittämässä monimutkaisessa fysikaalisessa prosessissa. MicroSilver on tuhat kertaa suurempi kuin kiistanalainen nanohiukkanen (hopeavesi), ja se imeytyy ihohuokosiin ja ihon ryppyihin. Erityisen pintarakenteensa ansiosta MicroSilver vapauttaa jatkuvasti useiden tuntien ajan hopeaioneja, jotka tuhoavat ihon sieni-infektioita ja bakteereja. Useissa tutkimuksissa on todettu, että iho rauhoittuu ja paranee selvästi jo lyhyen, säännöllisen käytön jälkeen.

Retipalm Medical Spa-  kasvohoidot perustuvat A-C- ja E- vitamiinien imeyttämiseen ja ihosolujen aktivoimiseen glykolihapon ja ATP:n avulla. Kasvohoitoihin kuuluu biologinen ihonpuhdistus. Tarvittaessa hoitoon voidaan yhdistää mekaaninen tai laitteellinen ihonpuhdistus.

Kasvohoidot ovat erittäin tehokkaita ja näkyviä tuloksia saat heti ensimmäisellä hoitokerralla. Korkeat vitamiinipitoisuudet sekä kymmenien vuosien tieteellinen tuotekehitys mahdollistavat tehokkaat tulokset. 

Tuloksia hyvin vaativalle iholle esim. atooppinen ihottuma, psoriasis, akne, couperosa, ruusufinni. Tehokkaat hoidot ikääntyvälle iholle, jossa pigmenttimuutoksia, iho on veltostunut ja ryppyinen. Hoidot kaikenikäisille ja erilaisin iho-ongelmiin. 

Kasvohoidot ovat Medical Spa- tyyppisiä eli niissä yhdistyy teho ja hemmottelu samanaikaisesti ja hoidot sisältävätkin paljon hierontaa ja ne tehdään solubiologia innovaatiota hyödyntäen. Hoitojen teho perustuu aineiden vaikuttavuuteen pintaa syvemmällä tyvisolukerroksessa asti, vaikuttaen ihon omaan solu-uudistukseen. Vaikuttavat aineet imeytetään ihosoluihin ja talirauhasiin, vaikuttaen ihon toimintaan – säädellen esim. talirauhasen toimintaa tai kuroen veltostunutta ihon tukiverkostoa takaisin yhteen. Couperoottinen iho vahvistuu kun vitamiinit pääsevät tarpeeksi syvälle vahvistamaan verisuonten seinämiä. 

Erittäin herkän atooppisen ihon, ruusufinnin tai periodermatiin (pod) hoidot perustuvat ihotulehduksen eliminointiin microsilverin ja mineraalisuolan avulla. Hapot ovat näissä hoidossa maitohappoja, jota terveestä ihonsuojakerroksesta löytyy jo luonnostaa. B-ryhmän vitamiinit rauhoittavat ja sitovat kosteutta ihoon. Hoidot sisältävät aina hemmottelevat hieronnat.

Retipalm tuotesarjana:

retipalm derma cosmetic ® - medikaalinen ihonhoito​

retipalm derma cosmetic® on jo yli 20 vuoden ajan ollut edelläkävijä lääkinnällisessä kosmetiikassa.
Nykyaikaisten tutkimusmenetelmien ja teknologian ansiosta voimme tarjota iholle juuri sitä, mitä se tarvitsee pysyäkseen terveenä ja nuorena – tai tullakseen taas sellaiseksi.

Retipalm-filosofia perustuu vitamiinien vaikutukseen pintaa syvemmällä erityisen solubiologia-innovaation ansiosta.

Retipalm Vitamin Skin Care sisältää A-vitamiinia retinyylipalmitaatin muodossa eri annoksina (kolmentasonohjelma) sekä antioksidantteja, joita ovat C- ja E- vitamiinit ja beetakaroteeni.

Faktat retipalmista: 

  • retipalm käyttää vain parhaita raaka-aineita, joiden teho on aina tieteellisesti todistettu

  • valmistetaan saksassa EU-standardien mukaisesti omassa tuotantolaitoksessa tyhjiölaitteilla

  • ovat yli 20-vuoden tutkimustyön tulos. Tuotteet ovat hyvin siedettyjä, koska ne eivät sisällä yleisesti allergisoivia ainesosia

  • perheyritys, mainostaa tuotetta omilla kasvoillaan tarjoten tuloksellista kosmetiikkaa eikä vain suuria lupauksia

retipalm ihonhoidon resepti koostuu 3:sta vaiheesta:

 

1. Ihon puhdistaminen retipalm- puhdistustuotteella. Nämä

eivät riko ihon luonnollista suojakerrosta mutta puhdistavat silti tehokkaasti ihon.

 

2. Ihon valmistelu hoitotuotteita varten retipalm- kasvovedellä. Kevyet hedelmähapot avaavat ihon vastaanottamaan vitamiinit ja tehoaineet myös kevyesti kuorien ihoa.

 

NYT IHO ON VALMISTELTU VASTAANOTTAMAAN VITAMIINIT JA

TEHOAINEET

 

3. Ihon ravitseminen ja kosteutus retipalm- hoitovoiteella. Vitamiinit auttavat ihoasi toimimaan paremmin ja näin ihostasi tulee terve ja kaunis!

retipalm-ihonhoitotuotteet eivät sisällä:

 

• parafiineja/ mineraaliöljyjä (kalvonmuodostajat)

• synteettisiä väriaineita (väri tulee luonnollisista raaka-aineista

• synteettisiä hajusteita (tuoksuaineet tulevat vain luonnollista raaka-aineista)

• eläinperäisiä ainesosia (kuten lampaanvilla lanolin)

• haitallisia säilöntäaineita (tyhjiöpakkauksen ansiosta säilöntäaineet voidaan jättää minimiin) 

IMG_6428.jpg
IMG_6429.jpg
bottom of page