top of page

Profhilo

Profhilo® on biomuokkaava pistoshoitovalmiste kasvoille ja kaulalle, joka vahvistaa ja kosteuttaa ihoa sekä muotoilee ikääntyvää ja roikkuvaa kudosta. Se ehkäisee ihon kimmoisuuden vähenemistä sekä kosteuttaa ja stimuloi kollageenin tuotantoa palauttaen ihon nuorekkaan hehkun. 

Profhilo® on kehitetty IBSAn patentoidun NAHYCO®-teknologian avulla ja se sisältää enemmän hyaluronihappoa (64mg/2ml) kuin muut markkinoilla olevat valmisteet, mikä tekee siitä erittäin tehokkaan ilman lisättyjä ristisidos-kemikaaleja. Otathan huomioon, että hoitoa ei voida antaa raskaana oleville tai imettäville naisille.

IBSAn kehittämän BAP-tekniikan (Bio Aesthetic Points) ansiosta pistoksia tarvitaan vähemmän, minkä vuoksi käsittely on miellyttävämpää. Se tarkoittaa, että Profhilo®-käsittely on lähes kivuton ja sopii kiireisellekin sillä siitä palautuminen on nopeaa.

Profhilo eroaa tavallisista täyteaineista monin tavoin rakenteensa ansioista, joka antaa sen levitä suurelle alueelle kosteuden lisäämiseksi ja ihon kiinteyttämiseksi ja uudistamiseksi. Hoidon jälkeen on nähtävissä välitön kosteuttava vaikutus ja ihon sävyä ja laatua parantava vaikutus. Lisäksi ihon kimmoisuus lisääntyy.

Vain viisi pistoskohtaa molemmin puolin riittää hoitamaan koko kasvot. Profhilo-hoidot suositellaan tehtäväksi 2 kerran sarjahoitona, jotka tehdään kuukauden välein. Hoidon voi ottaa myös kertahoitona, mutta paras tulos saavutetaan sarjahoidolla. Tulosten pysyvyys vaihtelee yksilöllisesti. Suosittelemme toistamaan hoidon keskimäärin 6-8 kuukauden välein.

 

Kliinisissä tutkimuksissa on osoitettu, että Profhilo®-käsittely on tehokas ja sillä on merkittäviä tuloksia. Ultrapuhtaan hyaluronihapon pistäminen ihokudokseen nopeuttaa ikääntymisen myötä heikentyneen ihosolukon uusiutumista. Ihon kosteutus lisääntyy huomattavasti jo yhden hoitokerran jälkeen ja ihon kimmoisuus kahden hoitokerran jälkeen.

Varaa aikasi ja tule kokemaan Profhilon upeat vaikutukset!

Nimetön suunn.malli-9.png

Hinnasto

Kasvot tai kaula 1. Hoitokerta - 349€

Kasvot ja kaula 1. Hoitokerta - 620€

Kasvot tai kaula 2. Hoitokerta - 309€

Kasvot ja kaula 2. Hoitokerta - 580€

bottom of page