top of page

Kynnet

 

Rakennekynnet rakennetaan oman kynnen päälle geelillä. Rakennekynnet ovat oiva tapa saada kauniit, huolitellut ja ennen kaikkea kestävät kynnet. Rakennekynsiä huolletaan noin 3–4 viikon välein ja ne kestävät hyvin tehtyinä kovaakin käsien käyttöä.

 

Kauanko rakennekynsien tekemisessä kestää?

Se riippuu luonnollisesti siitä, mitä koristeluja tehdään ja miten pitkät kynnet asiakas toivoo. Jos esimerkiksi kaikkiin kynsiin tulee koristeluja, aikaa pitää usein varata jopa 3 tuntia.

Rakennekynsistä voi löytyä ratkaisu kynsiongelmiin. Jos kynnet eivät kasva tarpeeksi nopeasti, ne katkeavat herkästi tai niissä on esteettisiä virheitä. Rakennekynnet sopivat hyvin kynsienpureskelijoille, sillä kova kuori estää pureskelun. Oikein tehdyissä rakennekynsissä oma kynsi kasvaa alla vahvana, eikä rakennekynnet vahingoita omaa kynttä.

Rakennekynsien suositeltu huoltoväli on 3-4 viikkoa oman kynnen kasvusta riippuen. Huollossa vanhaa massaa viilataan ja kasvu täytetään tyveen. Joka huollossa on mahdollisuus vaihtaa väriä ja koristelua, mutta erilainen muoto vaatii yleensä rakennekynsien poiston ja uusien tekemisen tilalle. 

Meidän palveluista löydät rakennekynsien lisäksi geelilakkaukset.

Kynsiä hoitolassamme tekevät sertifioidut kynsiteknikot Sara, Eleonora ja Julia.

Hinnasto

Uudet rakennekynnet . . . . . . . . . . . 115€

Rakennekynsien huolto . . . . . . . . . 85

Geelilakkaus uudet/huolto . . . . .  59€

Oman kynnen geelivahvistus uudet/huolto. . . 69/75€

Ranskalainen lakkaus + 10€

S-koristelupaketti + 5€

M-koristelupaketti + 10

L-koristelupaketti + 15

XL-koristelupaketti + 25€

Extrapitkät kynnet + 19€

bottom of page